HiBELb. freelancer experto en Asistente de administración

HiBELb.

Q haria sin ti?

0 / 5

España

Soporte Administrativo

Habilidades (Máximo: 3)
Sobre mí
Em presento professionalment,
La meva experiència professional es de més de quinze anys.
A empresa petita Gabinete Pericial DEA S.L (com a sòcia els últims quatre anys), portant equip de treball de més de 25 perits fora del despatx i fins a 2 persones al despatx en administració. En aquesta feina he fet des de secretària o assistent personal del gerent fins a dirigir l’equip de pèrits.
També continua l’experiència professional durant més de tres anys (i actualment)  de manager i/o aconseguidora per la interiorista de l’empresa Infinity Luxury Design.
En aquestes dues experiències professionals m’he sentit manager i/o aconseguidora. 
He tingut 2 feines més, d’administrativa i de responsable pericial a una multinacional de l’assegurança (amb 60 pèrits homes a càrrec), però m’he sentit més “peón treballador”, i he après que haig de continuar sent professionalment manager i/o aconseguidora.
A la meva família han hagut els avis com a emprenedors i empresaris Agricultors, Ramaders, Carnissers e Inversors Immobiliaris a Mataró (Barcelona) i Calatayud (Saragossa). Els pares emprenedors i empresaris Carnissers i Transportistes a Mataró (Barcelona).
Els meus punts forts com a persona, treballadora i ara emprenedora/ fundadora són: honestitat, honradeça, comunicadora, entusiasta, dinàmica, autònoma, líder d’equips, relacions públiques , capacitat de decisió i iniciativa. Les principals motivacions que han donat origen al projecte empresarial  HIBELBCN és per treballar en pròpia empresa en el que tinc llarga experiència, treballo per a mi mateixa, portant a terme una idea pròpia i diferent. A la mateixa hora ser la pròpia cap, amb horaris flexibles al ser mare emprenedora.
A més, m’agrada ajudar a les empreses o empresaris a créixer i ara és el moment d’iniciar el projecte i fer-ho sòlid.
Historia laboral
* HiBELbcn (Consultoría de estrategia y operaciones)

* Infinity Luxury Design: Manager de ideas, gestiones y eventos.
Captación y comercialización de inmuebles en Barcelona, para grupos de inversores.

Rankeado: No está rankeado

Último login: Hace un año

Registrado: Hace un año